Opis
Dane techniczne
Model | Szerokość (m) | Waga (kg) | Moc (KM) | Liczba zębów (szt.) | Wydajność (ha/h) | Głębokość robocza max (cm) |
AP21 | 2.1 | ok. 750 | 65 – 80 | 5 | 1.47 – 2.10 | 15 |
AP26 | 2.6 | ok. 830 | 80 – 100 | 6 | 1.80 – 2.60 | 15 |
AP30 | 3.0 | ok. 915 | 100 – 140 | 7 | 2.10 – 3.00 | 15 |
A – Wyposażenie podstawowe:
- dwa rzędy zębów o przekroju 60×25 mm lub 35×35 mm
- rząd talerzy zagarniających śr. 460 mm
DWA RZĘDY ZĘBÓW O PRZEKROJU 60X25 MM LUB 35X35 MM
B1 – Wyposażenie obowiązkowe – wały bez uchwytów:
- wał rurowy (śr. 500 mm) z 9 rur
- wał rurowy (śr. 500 mm) z 12 rur
- wał packer ze skrobakiem (śr. 500 mm)
- wał pierścieniowy bez skrobaka (śr. 500 mm, 60×10 mm)
- czyścik palcowy wału pierścieniowego (śr. 500 mm 60×10 mm)
- wał gumowy ze skrobakiem (śr. 500 mm)
- wał teownikowy (śr. 500 mm) bez czyścika
- wał daszkowy (śr. 500 mm) bez czyścika
- czyścik palcowy wału daszkowego i teownikowego
RZĄD TALERZY ZAGARNIAJĄCYCH O ŚREDNICY 460 MM
Efekt lepszego wymieszania oraz wyrównania uprawianego pasa możliwy jest dzięki pracy zębatych talerzy wkomponowanych między sekcję pazurów, a wał doprawiający. Noga talerza również zabezpieczona jest śrubą bezpiecznikową chroniącą talerz z układem ułożyskowania przed uszkodzeniem.
C – Wyposażenie dodatkowe:
- oświetlenie podstawowe wersja 2022
T – Transport:
opłata transportowa