Opis
Dane techniczne
Szerokość [cm] | 400 | 450 | 500 | 600 |
Masa [kg] | 2350 | 2650 | 2950 | 3550 |
Liczba talerzy/piast [szt.] | 32 | 36 | 40 | 48 |
Zapotrzebowanie mocy [KM] | 100÷130 | 110÷150 | 145÷180 | 180÷220 |
Średnica talerza [mm] | Ø560 | Ø560 | Ø560 | Ø560 |
Wyposażenie podstawowe:
– dwa rzędy talerzy Ø510 / Ø560
– wał rurowy, strunowy lub strunowy zębaty Ø 500 mm
– amortyzatory gumowe
– ekrany boczne sztywne
– rozstaw między rzędami talerzy 100 cm
– piasta bezobsługowa
– sworzeń zaczepowy KAT. III
Z wyłącznikiem wałów:
– crosskill
– cracker dyskowy
– gumowy
– ceownikowy/ teownikowy/ daszkowy Ø600
– wałów tandemowych